viernes, 24 de octubre de 2014

Marmolejant a l'Escola Superior d'Art i Disseny Llotja de Bcn. Marmoleando en la Escuela Superior de Arte y Diseño Llotja de Bcn.

Aquest Octubre vam estar realitzant una nova sessió d' Ebru, papers marmolejats turcs, a l'Escola Superior d'Art i Disseny Llotja de BCN, per als alumnes de les arts del llibre en l'especialitat d'enquadernació artística. 12 hores de taller van donar l'oportunitat d'apropar aquest art als alumnes assitents. Des de la confecció dels laboriosos pinzells de pèl de cavall, a la preparació i transformació del pigment en pols en pintura, o la realització dels clàssics, però sempre sorprenents, dissenys marmolejats i d'altres de nova inspiració.

Este Octubre estuvimos realizando una nueva sesión de Ebru, papel marmoleado turco, en la Escuela Superior de Arte y Diseño Llotja de BCN, para los alumnos de las artes del libro en la especialidad de encuadernación artística. 12 horas de taller dieron la oportunidad de acercar este arte a los alumnos asistentes.Desde la confección de los laboriosos pinceles de pelo de caballo, a la preparación y transformación del pigmento en polvo en pintura, o la realización de los clásicos pero siempre sorprendentes, diseños marmoleados y otros de nueva inspiración.No hay comentarios:

Publicar un comentario